Coop Möja söker butikssäljare!

Coop Möja söker butikssäljare!

 

Vi på Coop Möja söker en butikssäljare på ca 20 veckotimmar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Som butikssäljare hos oss är det viktigt att du gillar att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Vi värdesätter att du, liksom vi, är flexibel och serviceinriktad med ett stort engagemang i arbetet. Du ska dela Coop Möjas värderingar.

Din roll som butikssäljare är en viktig del i butikens drift och därför söker vi dig som känner dig manad att kunderna får branschens bästa kundbemötande. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innehålla alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i butik, såsom kolonial- och färskvarupåfyllning samt kassaarbete. I tjänsten ingår även kvälls- och helgarbete.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad på ca 20 tim/vecka.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Annika Karlsson på tfn: 010-745 02 84 alt. info@konsummoja.se.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast.
Ansök via https://emp.jobylon.com/jobs/109216-coop-saljare-coop-moja/